Giv dine køleinstallationer professionel service

Dansk lovgivning stiller krav til dig om at få udført service på din køleinstallation én gang om året. Men 37 års erfaring i branchen fortæller os, at én gang nogle gange ikke er nok. Når vi taler om komfortkøl — altså kontormiljøer — vil et enkelt eftersyn om året som regel være nok. Men hvis der er tale om produktionskøl i for eksempel serverrum, vil det oftest være nødvendigt med et par serviceeftersyn om året.

Hvis der er tale om decideret udsatte miljøer, hvor støv og skidt kan sætte sig fast i ventilationen, eller hvis der er tale om en udedel, hvor blade og andet godt fra naturen kan sætte sig fast, så kan det være en god idé at få et eftersyn tre gange årligt.

Tryghed og sikkerhed er vigtige faktorer når det handler om køleanlæg. Læg eftersyn og vedligeholdelse af dine køleløsninger i trygge hænder hos JP Køleteknik.

Med en servicekontrakt fra JP Køleteknik er du sikker på kyndig og hurtig hjælp, hvis der opstår problemer. Vi efterser regelmæssigt dine kølesystemer, for at forhindre utilsigtede overraskelser. Og vi står klar 24 timer i døgnet, hvis uheldet skulle være ude. Vi er der inden for 4 timer. 

Hvor meget "service" er service?

  • Vi efterser regelmæssigt dine køleinstallationer
  • Vi aftaler en fastlagt plan, der passer dine behov
  • Vi rådgiver om driftsikkerhed
  • Vi forebygger ubehagelige overraskelser

 

Find os

JP Køleteknik er ISO 9001 certifceret og alle kølemontører har kølemontørcertifkat.
Vi arbejder hovedsagligt Business to Business med bl.a. køl til EDB, proceskøl og klimakamre.

Kontakt os