Overvejer du nyt køleanlæg?

Vi monterer ikke bare køleanlæg. Vi hjælper dig rundt om hele processen. Hvis du overvejer et nyt køleanlæg, så kommer vi ud og ser på jeres miljø. Dermed kan vi give jer den bedste rådgivning om hvilke installationer, der er de bedste for jeres virksomhed.

I samråd med jer, tager vi også gerne en dialog med jeres medarbejdere om deres komfort og giver jer ærlig rådgivning om hvilke udfordringer, I kan forvente med jeres nuværende installationer. Og har I nogle spørgsmål, så spørg endelig! Vi lever af den gode service, og vi deler gerne ud af vores kompetencer.

Vi udskifter ikke uden grund

Det tager måske 10 år at opbygge tillid, men det tager kun 10 sekunder at miste den tillid igen. Det har vi ikke tid til og det har vores kunder heller ikke.

Servicetjek på dine installationer kan spare dig penge

Vi kommer gerne ud til din virksomhed og giver dig en ærlig vurdering af hvordan jeres nuværende installationer er. Hvis de fungerer efter hensigten, så er der ingen grund til at udskifte eller gøre mere ved det!

Hvis vi ikke gav vores ærlige mening med 37 års erfaring i bagagen, så ville vi ikke have den troværdighed, vi har i dag. Vores nuværende kunder værdsætter vores tilgang til faget og det er vi sikre på, at jeres virksomhed også vil.

Find os

JP Køleteknik er ISO 9001 certifceret og alle kølemontører har kølemontørcertifkat.
Vi arbejder hovedsagligt Business to Business med bl.a. køl til EDB, proceskøl og klimakamre.

Kontakt os